Author Topic: Buzzing sound when recording  (Read 234 times)

Cecilia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Buzzing sound when recording
« on: October 26, 2020, 06:58:02 PM »
I updated my Gecho V2 yesterday to the latest firmware, everything works besides I now hear a buzzing sound when I push the set-button when recording like something vibrate. The buzzing stops when I finish recording. I cannot hear that sound on my previous recordings before the update.

mario

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 171
    • View Profile
Re: Buzzing sound when recording
« Reply #1 on: October 27, 2020, 10:40:41 AM »
Hi! Is the buzzing now present in recordings? If yes, can you send me an example wav? (via email or upload it here, short files should work). Also, can you try another SD card, to find out whether the problem is related to current state of the card (might need to be reformatted) or the firmware. You can also try to revert back to old firmware to be sure that the problem arises only in the new version

Cecilia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Buzzing sound when recording
« Reply #2 on: October 27, 2020, 01:52:13 PM »
Thank you for the different troubleshooting suggestions.
I test. And also send you an example of the buzzing sound

Cecilia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Buzzing sound when recording
« Reply #3 on: October 27, 2020, 06:53:04 PM »
Problem solved. The problem was the batteries, nearly out of power, they created the buzzing sound. When I connected the USB power adapter everything works fine again.

mario

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 171
    • View Profile
Re: Buzzing sound when recording
« Reply #4 on: October 27, 2020, 07:08:12 PM »
Ah, good to hear it was just that!  8) Thank you for the update!